ONDERSTEUNING

De meest uitgebreide ondersteuning krijgt u indien u gekozen heeft voor de abonnementsvorm. In dat geval kunt u 24/7 terugvallen op de medewerkers van BITSoft die het Midas-pakket hebben gebouwd en daarom niet alleen voldoende kennis van zaken hebben, maar ook snel kunnen handelen in geval van problemen. Voorbeelden van ondersteuning:

Midas werkt (gedeeltelijk) niet meer na een Windows-update
Omdat er meer dan 600 tankers rondvaren met het Midas-pakket is de kans groot dat dit probleem al eens ooit eerder is gezien. Een installatie van de laatste versie is dan meestal ook voldoende om u weer verder te helpen. Omdat uw tanker is opgenomen ins ons backoffice-systeem is dit snel geregeld !

Midas werkt ineens (gedeeltelijk) niet meer
Vaak is dit het gevolg van een Windows update of problemen met de virusscanner. BITSoft ziet dit soort problemen vaker en lost ze snel voor u op.

Netwerkproblemen
Midas draait vaak op een PC met Internet en is dan via het netwerk verbonden met de laadcomputer. Als er problemen zijn met deze netwerkverbinding kan BITSoft uw IT-leverancier ondersteunen.

Vragen over functionaliteit
Midas is een uitgebreid softwarepakket voor tankerbeladingen. De meest voorkomende handelingen in deze markt zijn geautomatiseerd in Midas. Bij vragen wijzen we u graag de weg. En mochten er functionaliteiten ontbreken, dan maken we die er graag voor u bij.

Discussie over hoeveelheden
Soms ontstaat er discussie over geladen of geloste hoeveelheden produkt. U kunt gebruik maken van onze expertise in geschillen over dit soort kwesties.