ABONNEMENT

Met de abonnementsvorm koopt u het gebruiksrecht van Midas; u hoeft Midas niet aan te schaffen.
Er wordt voortdurend gewerkt aan Midas om het pakket bij de tijd te houden. De wijzigingen die gedaan worden aan Midas zijn nodig vanwege technologische veranderingen (zoals bijvoorbeeld nieuwe Windows versies), wijzigende wet- en regelgeving of vanwege wensen van gebruikers.

Voor abonnementhouders wordt minstens 1 keer per kwartaal de laatste versie van Midas gebouwd. Mochten er tussentijds wijzigingen nodig zijn in de software (bijvoorbeeld door wijzigende eisen of vanwege een naamswijziging), dan wordt er kostenloos een extra tussentijdse versie voor het schip gemaakt.

Verder profiteren abonnementhouders van een uitgebreide ondersteuning. Voor abonnementhouders is een backoffice systeem ontwikkeld waardoor sneller een nieuwe Midasversie voor de specifieke tanker kan worden gemaakt; zij kunnen daarom snel geholpen kunnen worden in geval van problemen.

LOOPTIJD EN OPZEGTERMIJN

Na het opstarten van het abonnement blijft het lopen tot u het abonnement weer opzegt. Facturering vindt jaarlijks vooraf plaats; in januari wordt gefactureerd voor het komende jaar. Wanneer u opzegt worden eventueel te veel gefactureerde maanden gerestitueerd. De opzegtermijn van het abonnement bedraagt 6 maanden.

AFSLUITEN EN OPZEGGEN

Nederlands
Klik hier om een abonnement af te sluiten
Klik hier om een abonnement op te zeggen
Deutsch
Klicken Sie hier, um ein Abonnement abzuschließen
Klicken Sie hier, um ein Abonnement zu kündigen
English
Click here to take out a subscription
Click here to cancel a subscription
Francais
Cliquez ici pour vous abonner
Cliquez ici pour annuler un abonnement